Wil je er zeker van zijn dat er alles aan is gedaan om je kind zo goed mogelijk te laten scoren op de Cito-toetsen? Dat je kind begrijpt hoe een tekst bij begrijpend lezen moet worden aangepakt en zo de typische Cito-vragen begrijpt? En dat alle basis voor rekenen er goed in zit en dat je kind weet hoe Cito-verhaaltjes sommen aan te pakken?

Wij zorgen ervoor!

De Beter Bijles Leer- en Oefenboeken zijn vernieuwd! Met ons boek voor groep 7 of voor groep 8 (Doorstroomtoets) haal je het beste oefenboek voor jouw kind in huis. De beste uitleg en de beste oefeningen: de uitleg zorgt voor betere resultaten én voor meer plezier op school!

Beste oefenboek? Dat is een fikse belofte …

Dat is zo, maar wij komen dit ook na. De Leer- en Oefenboeken van Beter Bijles zijn vernieuwd en sterk uitgebreid: het boek voor groep 7 bijvoorbeeld van 135 naar 195 pagina’s. Het Oefenboek groep 8 (ruim 200 pagina’s) bevat alles om de B8-toetsen en de Doorstroomtoets van groep 8 goed te kunnen maken.

Wat is er allemaal nieuw?

Onze aanpak is nog effectiever, en daarmee de beste, doordat

Voor het boek voor groep 7 geldt bovendien dat:

Er zijn zo veel oefenboeken te koop. Waarom zou ik het Leer- en Oefenboek van Beter Bijles kopen?

In bijna alle andere oefenboeken vind je alleen oefeningen, maar geen uitleg. Bovendien sluiten de oefeningen vaak onvoldoende aan op de manier van vragen zoals het Cito dit doet. Je kind kan dan wel oefenen, maar niet op het niveau dat nodig is om een hogere score te behalen op de Cito-toetsen.

De boeken van Beter Bijles geven bij elk onderdeel (begrijpend lezen, rekenen, taal en spelling) wél een uitgebreide uitleg op niveau, zodat je kind gaat begrijpen hoe een opgave moet worden aangepakt. En, het boek biedt veel opgaven. Omdat alle opgaven in het boek op Cito-niveau zijn, leren we je kind de typische Cito-vragen te doorzien, zodat er bij het maken van de Cito-toetsen geen verrassingen meer zullen zijn.

Het boek is best prijzig; is dat de investering wel waard?

Dat is uiteraard relatief, want je koopt een complete voorbereiding op alle Cito-toetsen van dit schooljaar. Met onze boeken kan je kind structureel beter worden in rekenen, begrijpend lezen en spelling. Hierdoor zullen de Cito-toetsresultaten aanmerkelijk verbeteren en zal eveneens een basis worden gelegd voor later: een tekst goed kunnen lezen en een som goed weten aan te pakken is natuurlijk heel handig voor groep 7 en groep 8, maar zeker ook voor de middelbare school.

Wij zijn trots op onze nieuwe Leer- en Oefenboeken en zijn ervan overtuigd dat dit boek jouw kind gaat helpen beter te scoren op school én op de Cito-toetsen van januari en juni. Bekijk de oefenboeken hier: cito-oefenboeken

Wil je het boek bestellen?

Klik op deze link: Bestel het Leer- en Oefenboek groep 7  of hier: Bestel het Leer- en Oefenboek Doorstroomtoets groep 8

Het Leer- en Oefenboek groep 6 wordt nu herzien en is weer leverbaar vanaf eind oktober.