Een bootcamp Cito-training groep 8 op zondag 3 november van 10:00-14:30 uur.

Naar aanleiding van het resultaat op de B8-toetsen wordt een voorlopig schooladvies gegeven. Het is dus belangrijk dat je kind goed is voorbereid. De focus van deze bootcamp ligt dan ook op het behalen van een structureel beter resultaat op de B8-Cito-toetsen van november en op het geven van een grote dosis zelfvertrouwen: na de uitleg van de cursusdag weet je kind hoe het werkt.

Begrijpend lezen, Rekenen, Taal en Spelling. Uiteraard wordt bij alle onderdelen eerst de basis goed uitgelegd. Daarna beginnen we met het echte werk: hoe pak je Cito-teksten aan (welk soort vragen kun je verwachten, verwijswoorden, samenvatten van een alinea, aanpak van gewone teksten en van gatenteksten, etc.), welk soort rekenopgaven kun je verwachten op de B8-rekentoets en hoe haal je bijvoorbeeld de som uit een verhaaltje, en natuurlijk een voorbereiding op en oefenen met dictees spelling en werkwoordspelling.

Kosten van deze Bootcamp bedragen 175 euro. Inschrijven of eerst meer informatie aanvragen kan via dit inschrijfformulier.