Afstudeeratelier

Begeleiding bij het schrijven van een scriptie

Het schrijven van een scriptie, een afstudeeronderzoek of een proefwerkstuk is een flinke klus. Vaak weet je niet waar je moet beginnen of je loopt vast gedurende het onderzoek en weet niet hoe je verder moet. Of je scriptie is zelfs afgekeurd en het lijkt erop dat je helemaal opnieuw moet beginnen.  Omdat het schrijven van een scriptie of werkstuk vaak een afronding van je opleiding of studie betreft, is een goed eindresultaat van groot belang.

In de afgelopen 15 jaar heeft Jiri Moonen zowel als extern gecommitteerde voor de afstudeertrajecten van de Breda University of Applied Science als bij de Hogeschool InHolland in de functie van afstudeerbegeleider vele studenten mogen begeleiden naar een succesvol eindrapport.  

Graag helpt hij middelbare scholieren. MBO’ers en HBO’ers bij het opstellen of (her)formuleren van de juiste onderzoeksvraag, bij het afbakenen van een onderzoek of bij het opzetten van een structuur en bewaken van de rode draad en deadlines. Zo weet je zeker dat je kans op een goed eindresultaat aanzienlijk stijgt. 

Wil je graag met een gedegen fundament aan de slag of heb je juist hulp nodig in een latere fase van je afstudeerproject? Samen kijken we welke manier van begeleiding het beste bij je past. Het maakt niet uit of je nog studeert, of al aan het werk bent; het behalen van je felbegeerde papiertje staat voorop. Scriptiebegeleiding is daarom ook mogelijk in het weekend of in de avonduren. 

Jouw investering? Dat hangt natuurlijk af van het aantal uren dat we nodig hebben om tot een goed resultaat te komen. Ervaring leert dat je met een inzet van ongeveer 10 uur al een flinke stap in de juiste richting hebt gezet. We beginnen uiteraard altijd met een vrijblijvende kennismaking, ook om te toetsen of Jiri de juiste persoon is om je te helpen.  

Meer weten? 

Ga direct naar https://www.afstudeeratelier.nl/, bel Jiri Moonen (06-14877132) of stuur een e-mail naar [email protected]