Referenties

PHILIPPE FIJNEMAN
Ik heb vorig jaar op Summer’S Cool Gezeten een week. Voor mijn Cito score, mijn Cito score was 539. Ik was zeer tevreden en mijn ouders ook. Ik kon hier door naar havo/vwo. Ik ben nu door naar havo/vwo 2. Een geslaagd jaar. Dus ik wilde jullie hier voor bedanken, op het begin vond ik het echt het stomste ooit maar toen ik de kinderen en jullie ontmoeten vond ik het niet echt erg. En toen ik met mijn vader Amsterdam ging bezichtigen was het helemaal te gek, maar ik zat na te denken of het wel nut had en het had nut. Ik hoop dat jullie dit lang blijven doen om heel veel andere kinderen te helpen.
N.HORREH
Hierbij wil ik julie enorm bedanken voor de goede begeleiding en leerzame lezen die julie aan mijn zoon muchtaar gaven, tijdens de winter's cool school voor de cito toets Het heeft voor hem een grote verschil gemaakt, namelijk van een vmbo-k advies naar havo advies. Zowel hij als wij zijn daar erg blij mee, hij is ook aangenomen op een school van zij keuze die hij erg leuk vind. Ik kan julie bijlessen iedereen aanraden.
MARGY
Ik heb heel goede reactie van Cimar gekregen van afgelopen zaterdag. En geloof me als Cimar dat zegt, is het een echt groot compliment want hij is van als hij iets niet begrijpt dan wordt het helemaal niks en we hadden echt ruzie want hij wou niet gaan doordat hij dat vak niet begrijpt en zaterdag de hele rit terug naar huis had hij het erover dat hij alles nu wel snapt etc etc en ook had hij vriendjes gemaakt. Hij kwam thuis, ging naar zijn kamer ik dacht waarschijnlijk is hij moe maar nee hij was in de map van jullie aan het lezen. Ik kon echt mijn ogen niet geloven. Als ouder op dat moment was ik super blij. Een dikkkkke aanrader zekerrrrrr beterbijles!!!!!!!!!!!
CANDIDA
Bedankt voor je mails. Kian voelde zich toch fit genoeg en is dus gewoon de cito’s aan het maken, ik moet zeggen vol zelfvertrouwen en met veel zin. Omdat hij de laatste dag ziek was ( en op de derde dag ook nog eerder weg moest) heeft hij te kort deelgenomen om eigenlijk een zinvolle reactie te kunnen geven. Maar alle beetjes helpen en ook deze workshop heeft zeker zijn bijdrage geleverd. De ‘vierkante watermeloenen’ is een catchy voorbeeld van een rekensom die door de manier waarop het gebracht is, zeker is blijven hangen. Een eye-opener. Ik had al eerder jouw fantastiche boeken over entreetoets en citotoets in handen gekregen. Na het lezen van deze boeken kreeg ik een goed gevoel hierover en daarom koos ik voor winter’s cool. Ik heb dus het gevoel dat je zeker kwaliteit biedt maar natuurlijk is succes afhankelijk van meerdere factoren bijvoorbeeld tijd. Hoe vroeg of laat heb je de goede bijlesleraar gevonden? Hoe lang is je zoektocht geweest en tegen die tijd hoe gemotiveerd is je kind nog? Daarnaast blijft bijles, bijles. Het voegt iets toe aan de basis die op school wordt gelegd, maar hoe goed is die basis (gezien in relatie met de beschikbare tijd)? Hoeveel kan je nog uit het kind halen? Met mijn kind ging het nooit slecht op school maar het frustreert als je ziet dat er meer uit gehaald kan worden en het niet gebeurt! Ik heb ooit een artikel gelezen over de vele charlatans die er zijn in de bijleswereld, die mening deel ik inmiddels. Gelukkig laat winter’s cool een hele andere kant van het verhaal zien. Heel positief!
SASKIA
Nog bedankt voor de geweldige bijscholing. Mijn zoon heeft voor de cito toets de score behaald die hij ook behaalde bij jullie uitstaptoets. Hij heeft nu een HAVO-VWO advies.
DESIREE
Het is heel goed merkbaar dat Maarten heeft deelgenomen aan de Summer’S Cool. Hij vond het meteen na de eerste keer al leuk om weer terug te komen voor de volgende les en dat is zo gebleven tot het einde. Wij ouders merken dat hij meer zelfvertrouwen heeft gekregen, dat zegt hij zelf ook. Eigenlijk heeft hij heel veel zin in de CITO en het duurt nog even… maar het zegt wel dat hij vertrouwen heeft in zijn kunnen. Ja zijn basiskennis is bijgeschroefd. We kregen een duidelijk overzicht van zijn zwakkere punten en kunnen met behulp van de oefenboeken daarmee verder. Daarbij moet ik wel zeggen dat jullie (live) erg enthousiasmerend werkte op jullie omgeving. Dat gevoel kreeg ik al meteen bij het eerste telefoongesprek en dat is verder ook waargemaakt in de lessen. Wij zijn erg blij dat Maarten leren ook weer leuk vindt met name doordat hij meer grip voelt op de stof. Door die positieve benadering van jullie is het beste bij hem naar boven gehaald. Dank jullie wel.
DOMINIQUE WIJS
Onlangs heeft Bibi de resultaten van de Cito-eind toets ontvangen. Met een prachtige 545 score gaat zij nu toch starten op het VWO. De Cito- LVS liet in januari ook een prachtige groei zien. Zelfs voor rekenen haalde zij een I-score. Omdat zij bij de methode gebonden toetsen ook hoge scores haalt zijn de juffen overtuigd dat ze het VWO aankan. Graag willen wij jou en jouw assistenten bedanken voor de inzet. Het heeft Bibi enorm geholpen en vooral de woorden over haar 'werkhouding' zijn erg goed aangekomen. Zij heeft er dus op alle fronten van geleerd!! Hartelijke groet van een dankbare moeder,
DENISE
De resultaten zijn natuurlijk nog niet binnen, maar Roel en Nick zijn vol vertrouwen de cito ingegaan en hebben ook nog hun werk nagekeken en foutjes eruit gehaald. Dus de tips zijn gehoord! Ik wil jullie in ieder geval enorm bedanken voor de manier waarop jullie de zin in en lol van het leren bij de heren naar boven hebben gebracht. School is saai maar Summer'S Cool was gewoon leuk. Zij vinden dat ze bij jullie pas echt wat geleerd hebben. Ik hou jullie op de hoogte van de uitslagen,
NICA
Het zat al een tijdje in mijn hoofd dat ik je nog een berichtje moest sturen, maar tot nog toe kwam het er niet van. Ik wilde je namelijk heel erg bedanken voor de bijles en cito training voor Sephrane afgelopen jaar. Het heeft haar echt geholpen. Na de entree toets was haar advies VMBO- HAVO. Ze is nu aangenomen om Atheneum te gaan doen in de cultuur+ klas van het Sint Nicolaas. De minimumscore-eis voor aanmelding was daar 541 punten voor de cito, wat ze ruim heeft gehaald. Ik denk dat ze het heel erg leuk gaat hebben en dat het goed aansluit bij haar niveau. Heel erg bedankt voor jullie bijdrage daaraan en ik ga jullie aanraden aan mijn neefje, die net de entree toets heeft gemaakt..
AGUS EN INGGA
Heel hartelijk dank voor de uitgebreide rapportage van Natanael. Keurig! Wij zijn heel erg tevreden met de Winter’S Cool, en met de begeleiding en de uitleg die Nael heeft gekregen van u en heer Meijer. Nael zei ook dat hij daar veel meer leerde dan op school en begreep nu veel meer dingen beter. Super! Hartelijk dank daarvoor! Ja, Nael zei dat als zijn school net zoals Winter’S Cool was, kon hij zelfs naar gymnasium gaan
Previous slide
Next slide