Over ons

Waarom Beter Bijles?

Elk kind kan beter, dat is ons streven. Wij werken om die reden aan het vergroten en verdiepen van kennis, maar ook aan het ontwikkelen van de belangrijke vaardigheid ‘leren om te leren’. Onze overtuiging is dat er pas grote stappen vooruit gezet kunnen worden als de basis op orde is. Dat geldt voornamelijk voor de basis van begrijpend lezen en rekenen. 

Goed zijn in begrijpend lezen betekent dat je begrijpt wat de schrijver van een tekst je wil vertellen; je kunt dan de tekst goed samenvatten en aan een ander uitleggen wat de kern van de tekst is. Goed zijn in rekenen betekent dat de basis op orde is. Met een goede kennis van de basis van rekenen kun je verder groeien en complexere opgaven begrijpen. Beter Bijles zorgt ervoor dat leerlingen een goede kennis op het gewenste niveau krijgen door een uitgebreide uitleg in onze Leer- en Oefenboeken, in onze bijlessen en in onze cursussen. Met de juiste begeleiding, goed onderwijs en een doordacht leerproces geven wij vorm aan ons streven: elk kind kan beter.

Het is ons doel om uit elk kind te halen wat er in zit. Een goede uitleg maakt het verschil. Het gebruik van het juiste oefenmateriaal is van groot belang. Een begeleiding op maat zorgt al jaren voor uitstekende resultaten en daarmee in alle gevallen voor zeer tevreden ouders én kinderen. Beter Bijles heeft jarenlange ervaring en met trots kunnen we zeggen dat het ons in bijna alle gevallen lukt om een kind beter te laten presteren. Hier worden we elke keer weer blij van, en dit is waar we het voor doen. We passen onze lesmethode toe in onze Leer- en Oefenboeken, in onze cursussen en in onze bijlessen.